Als je ooit iemand met spots en sproeten onder hun ogen hebt gezien, die ze niet van kwijt raken, heb je het werk van een permanente make-upartiest gezien. Deze specialiteit wordt vaak gebruikt door mensen die van nature donker zijn om de huid te lichten, en proberen jaren te wissen op jaren van zonschade en veroudering. Er zijn veel redenen voor het gebruik van deze techniek, maar de meeste mensen hebben gehoord van permanente make-up vanwege de belangrijkste bekroonde films zoals de Stepford Wives. Maar hoe werkt permanente make-up? Wat zijn de voor- en nadelen?

Verschillende soorten permanente make-up

Er zijn een paar verschillende soorten permanente make-up, maar degene die het meest wordt gebruikt, staat bekend als permanente eyeliner. Dit is een techniek waarbij de kunstenaar een fijne getipt naald zal gebruiken om de eyeliner op de oogleden van de klant te tekenen. Het kan moeilijk zijn voor sommige mensen om het perfect te tekenen, daarom hebben veel permanente make-upartiesten een speciaal gereedschap dat bekend staat als een stippling-tool. Deze tool is ontworpen om de persoon te geven die de make-up toepast die de mogelijkheid om de wenkbrauwen op een natuurlijke uitziende manier te besturen. Veel mensen die dit type procedure hebben gebruikt, hebben verklaard dat het een van de meest nauwkeurige manieren is om een mooie toepassing te bereiken. Klik hier voor naald permanente make up

Een ander type permanente make-up maakt gebruik van kleine puntjes kleur om een laag cosmetica over de huid te creëren. Deze laag kan weken of maanden duren, afhankelijk van uw huidtype en de gebruikte kleuren. Een groot voordeel voor dit type systeem is dat de kleuren niet in het gezichtsgebied lopen, dat soms huidirritatie kan veroorzaken. Deze systemen werken ook goed voor diegenen die van nature donkere huid hebben, omdat de kleuren in de huid mengen in plaats van er merkbaar tegen te zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van hoe werkt permanente make-up?

Het is het beste om een professional te vinden die u kan helpen de look te creëren die u wenst. Het is ook belangrijk om te onthouden dat een permanent make-upsysteem enkele honderden dollars kan kosten, afhankelijk van het type systeem dat u koopt en hoe complex het is. Er zijn veel verschillende professionele cosmetische artiesten die u kunnen helpen met dit proces, dus als u serieus bent om de verschillende soorten systemen te proberen, wilt u misschien overwegen om met een kunstenaar te praten.

Sommige mensen hebben gezegd dat ze de voorkeur geven aan natuurlijk uitziende make-up omdat het niet zo is affectief als andere typen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat zelfs natuurlijke producten nog steeds effectief kunnen zijn als de juiste procedures worden gebruikt. De beste manier om te beslissen welke producten het beste zijn, is om meer te weten te komen over hoe werkt permanente make-up en welke producten beschikbaar zijn om te gebruiken. Als je al traditionele make-upproducten hebt, kan het je tijd waard zijn om met een kunstenaar te praten over nieuwe producten die momenteel op de markt zijn.

Leren Hoe werkt permanente make-up?

is niet zo moeilijk. Zodra u meer opgeleid wordt op het onderwerp, wilt u misschien andere mensen vragen over hun meningen. Hoe meer u meer over het proces leert, hoe meer vertrouwde u wordt. Zodra u bekend bent met de procedure U kunt de permanente make-up gespecialiseerde vragen stellen en u zult binnenkort de beste oplossing voor uw behoeften vinden.

Verschillende soorten permanente make-up