Hoe werkt permanente make-up? Hoe zit het met een tatoeage? De term permanent wordt gebruikt omdat, in tegenstelling tot tatoeages of kraaiende voeten, permanente make-up niet vervaagt of wrijft. Uw eyeliner duurt jarenlang als u de aanvraag onderhoudt door de stappen in de basisgids voor permanente make-up te volgen.

Hoe werkt permanente make-up?

De basisprocedure die wordt uitgevoerd door een permanente make-upkunstenaar is om de funderingsschaduw te zetten, wat typisch een wit of ivoor is en vervolgens de gekleurde voering toepast. De voering is typisch een vloeibare voering. Een op poeder gebaseerde stichtingsmake-up geeft een meer zelfs, gladde afwerking dan op olie gebaseerde make-ups. De voering wordt aangebracht op de bovenste en onderste wimperlijn aan beide zijden van uw oog. Je kunt kiezen tussen tinten van eyeliner om het uiterlijk te passen dat je wilt voor je ogen.

Wanneer de kleur wordt toegepast, wordt deze verspreid van de bovenste wimperlijn naar de onderkant van uw oogleden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleur goed wordt gemengd. Zodra je blij bent met de kleur, is de rest van het bovenste oog bedekt met mascara. Klik hier voor naald permanente make up

Een tijdelijke tatoeage is een andere manier om permanente make-up te krijgen.

Een tijdelijke tatoeage duurt van twee weken tot een maand. Nadat de periode van de permanente tatoeage is verlopen, kan de eyeliner worden verwijderd met behulp van een oog make-upverwijderaar.

Gekleurde eyeliner-potloden behoren tot de producten die worden gebruikt in permanente make-up. Kleurpotloden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en ze worden met een borstel aangebracht. Om een gedefinieerde look te maken, moet u de voering toepassen op het gehele dekselgebied met de buitenste kleur die voor het eerst wordt gevolgd door een kleur van de binnenste schaduw. De uiterste kleur maakt de omtrek van het oog. De middelste kleur wordt gebruikt om het oog in te vullen. De kleuren kunnen worden gemengd om een specifiek effect te krijgen.

Permanente make-up is ook verkrijgbaar in crèmes.

De room moet op de huid worden aangebracht en een paar minuten instellen. Een troffel kan vervolgens worden gebruikt om de crème te verwijderen. Dit is een gemakkelijke procedure die geen ongewenste lijnen op het gezicht laat. Als het gaat om permanente make-up, kunt u gaan voor de eyeliner-potloden of de gekleurde eyeliners.

De permanente make-uptips zijn niet beperkt tot de bovenstaande oplossingen. Ze omvatten tatoeages, henna en valse wimpers. Tatoeages behoren tot de populaire items die door de experts worden gebruikt. Ze hebben gekleurde pigmenten die een lange tijd blijven, hoewel hun effectiviteit niet zeker bekend is.

Kunstmatige wimpers zijn ook een van de items die worden gebruikt door de permanente make-upspecialisten. In sommige gevallen vervagen deze wimpers niet omdat ze gekleurd zijn. Je kunt de kleur kiezen die bij je huidtoon en gezicht past. Fake Wimpers worden gebruikt om een andere look te geven dan natuurlijke wimpers. Terwijl natuurlijke degenen worden gebruikt voor het maken van wimpers zien er voller en langer uit, hebben de nepe niet zo’n effect.

Hoe werkt permanente make-up?